wedstrijd Excelsior- Barendrecht e2

Toegevoegd op 30 januari 2011 om 00:00 door Chris Van Vugt
Whatsapp Facebook Twitter
Helaas bleek Stijn niet mee te doen afgelopen zaterdag.

Jammer dat we hier niet alert op konden reageren door binnen de elftallen te gaan schuiven, achteraf bleek E2 afgelast......

Zonder wissels maar gelukkig met NIELS in het doel konden we beginnen tegen het sterke Barendrecht.
Snel bleek dat alle jongens van Barendrecht goed konden voetballen , positie kiezen en wat opviel ...veel loop vermogen hadden.Wij hadden het hier wat moeilijk mee.Hun eerste goal was een bewijs van hun slimheid...een mooie goal eigenlijk met de overstap.We hadden het erg moeilijk en gelukkig door goed keeperswerk van Niels konden we met beperkte schade (1-2) de rust in.In de rust gezegd dat het geen schande is om van deze jongens te verliezen maar dat volle inzet wel het minste is wat we kunnen doen..Voor de wedstrijd hadden we reeds met elkaar gesproken dat we trots mochten zijn om in het beste E elftal van Pernis te mogen spelen....maar als je E1 van Excelsior Pernis speelt moet je hier ook wel wat voor doen!! Ook voor de ouders die steeds weer langs de lijn in de kou staan te kijken naar hun jongens. De tweede helft....met een aan de tegenstander aangepaste speelwijze proberen de boel te ontregelen ....Iets meer ruimte .... resulteert in de aansluiting 2-3 !!! Door vermoeidheid en vooral de voetbal slimheid van de tegenstander konden we dit niet vasthouden met 2-5 als einduitslag.. Van dit soort wedstrijden kunnen we veel van leren , winnen vinden we misschien leuker maar als we beter willen worden moeten we dit soort wedstrijden spelen. Bij dit soort wedstrijden zal er ook iets meer verwacht worden door je medespelers/coaches , hier moet je ook mee omgaan. Uiteindelijk wordt je als team beter!! Op naar volgende week met CVV.
Afsluiten wil ik graag met nog een bedankje voor de keeper , Niels eigenlijk wilde je niet keepen in de eerste helft ....eigenlijk ook niet in de tweede helft... toch heb je het gedaan!!! Super !!!!! Bedankt namens heel E1 en coaches!!!!!!!


Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs